Met de ROPA Panther-bietenrooier klaar voor de Limburgse Heuvels
5 september 2017

Beste relaties / bezoekers,

Het coronavirus heeft inmiddels een flinke impact op ons sociale leven en op onze werkuitvoering. De vrijheid om te bewegen welke wij tot voor kort hadden, is inmiddels aardig ingeperkt, en voor een goede reden!

Om verdere verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk in te dammen zullen wij de van overheidswege gegeven maatregelen zo goed mogelijk volgen.

Om u en ons te kunnen blijven voorzien van voedsel willen wij ons werk veilig kunnen uitvoeren. Wij doen daarbij een beroep op uw medewerking.

Bij een bezoek aan onze vestiging en bij contact met onze teamleden verzoeken wij u dan ook het volgende in acht te nemen:

 

  1. Bij griepverschijnselen zoals hoesten, keelpijn, kortademigheid en/of koorts blijft u thuis.
  2. Wenst u iets voor verkoop/verhuur bij ons aan te prijzen, bent u geïnteresseerd in ons werk maar heeft u daarbij geen zakelijk motief, wenst u een artikel over onze sector te schrijven, of heeft u een andere reden voor uw bezoek anders dan een zakelijke reden welke direct verbonden is aan de uitvoering van ons werk, neem dan uitsluitend per telefoon of per email met ons contact op. Wij staan u graag te woord, maar kunnen u helaas niet in persoon op onze vestiging ontvangen.
  3. Indien fysiek bezoek nodig is – bijvoorbeeld bij het uitvoeren van een reparatie en/of het afleveren of ophalen van producten/materialen – verzoeken wij u uw bezoek – voor zover mogelijk – vooraf per telefoon of per email aan te kondigen. Wij zullen u met gepaste afstand (1,5 meter) graag ontvangen. Wel verzoeken wij u onze bedrijfsruimtes niet te betreden, tenzij hiervoor een legitieme reden is.
  4. Wij kunnen geen handen schudden, maar begroeten u met een glimlach.
  5. Bij het betreden van onze bedrijfsruimtes wast u uw handen grondig.
  6. Gebruik een papieren (zak)doekje en gooi dit direct na gebruik in een afsluitbare vuilnisbak.
  7. Heeft u geen zakdoek bij de hand? Hoest of nies dan in de binnenkant van uw ellenboog en wend u daarbij zoveel mogelijk van personen af.

 

Onze bijdrage aan de voedselvoorziening is van groot belang in de strijd tegen het coronavirus. Help ons daarbij!

Wij wensen u een goede gezondheid toe.

Vriendelijke groet,

Het team van Steinbusch B.V.

 

STEINBUSCH B.V.

Loonwerk | grondverzet | akkerbouw | cultuurtechnische werken